Hoe gaat het met jou?

Veel mensen met een verstandelijke beperking laten probleemgedrag zien, bijvoorbeeld zelfverwonding of agressief gedrag. Dit gedrag kan grote gevolgen hebben. Iemand kan bijvoorbeeld niet meer mee doen met activiteiten of verstoort de rust in de groep. Ook begeleiders kunnen last hebben van het probleemgedrag. Het kan bij hen bijvoorbeeld zorgen voor angst of uitputting. Daarnaast kunnen zij door het probleemgedrag last hebben van stress. Met dit dagboekonderzoek Hoe gaat het met jou? willen we erachter komen hoe jij je voelt als je te maken krijgt met probleemgedrag. Doe je mee?

Hoe onderzoeken we dit?

We onderzoeken dit in twee stappen.

  1. We vragen je om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 60 minuten.
    De vragen gaan over je dagelijkse werk, hoe je je werk ervaart, wie je bent en hoe je je voelt en gedraagt in stressvolle situaties. Mogelijk heb je deze vragenlijst al ingevuld voor het Wat vind jij? onderzoek. Dan hoef je de vragenlijst niet nogmaals in te vullen, en begin je gelijk met stap 2.
  2. Vervolgens selecteren wij samen met jou vijf werkdagen waarop je een digitaal dagboek bijhoudt. Op deze werkdagen ontvang je om de twee uur een korte vragenlijst, bijvoorbeeld op je mobiele telefoon of computer. Het invullen van deze vragenlijst duurt steeds drie minuten.

Waardebon

Heb je de vragenlijst en het dagboek volledig ingevuld? Dan ontvang je een bon ter waarde van 20 euro. Heb je de vragenlijst al eerder ingevuld, en hiervoor al een waardebon van 10 euro voor ontvangen? Dan ontvang je 10 euro voor het invullen van het dagboek.

Heb je interesse om mee te doen aan ons onderzoek?

Vul dan hieronder je naam en telefoonnummer of e-mail in! Wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op de procedure toe te lichten en je vragen te beantwoorden.

[recaptcha]